Sådan kommer du i gang...

Kig forbi og... SIG WEGA!


 
NYT
Har du erfaring.. eller er du bare født dygtig!
Vi søger flere dygtige medarbejdere, der gerne vil tage del vores hverdag.


OPSLAG! 


Salgsassistenter til salgskontor:

WEGA Vinduer A/S er en ung og innovativ virksomhed, med egen produktion af certificerede danske vinduer og døre, der er etableret i 1974. Vi er kendte for vores korte leveringstid, leveringssikkerhed og en god kvalitet. Virksomheden har domicil og produktion i ca. 8.000m2 tidssvarende bygninger, beliggende i industriparken Nykøbing Mors.  Produktionsanlægget består af moderne og fleksible CNC-styrede bearbejdnings maskiner.  Der udvikles, sælges og produceres vinduer og døre i træ/alu., fyr, mahogni af 25-40 dygtige medarbejdere afhængig af sæson. Produkterne afsættes primært på det danske marked via håndværkere, entreprenører og trælaster.


Vil du være med på holdet? Er du klar til at have daglig kontakt med kunder og sælge vinduer og døre? Så er det måske lige dig vi mangler.

Vi forventer en yderligere stigning i ordremængden, og søger derfor flere ressourcer til vort salgskontor på Nykøbing Mors.

WEGA sælger og producerer vinduer og yderdøre efter kundernes mål og ønsker, i både træ og træ/aluminium. Vore kunder er professionelle håndværksmestre, vinduescentre, entreprenører og trælaster.


Opgaver:

Dine opgaver er salgsrelaterede med tilbud, ordremodtagelse, og opfølgning i samarbejde med dine kollegaer og vore kunder.


Baggrund:

Din uddannelse er ikke afgørende, hovedsagen er du er energisk, struktureret, brænder for salg, og sætter en ære i at levere god rådgivning og service. Din baggrund kan f.eks. være trælast, handelsassistent, håndværker eller lignende. Dog forventer vi du har salgserfaring fra byggebranchen, og helst med vinduer og døre.

Du har humor og godt humør, med sans for detaljerne. Er en god kollega og teamplayer. Du har en god teknisk forståelse og er IT-minded.


Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i en ekspanderende virksomhed med gode og kompetente kollegaer. Initiativ og ansvar er nøgleord, og der er ikke langt fra ide til handling. Vi har en god uformel omgangstone. Stillingen er fuldtidsjob. Løn efter kvalifikationer. Arbejdstid man-torsdag 8-16.30 og fredag til 8-14.20.


Ansættelse:

Vi venter gerne på den rette, men gerne 1. januar 2016.
Mulige kandidater vil løbende blive indkaldt til samtale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst mulig senest 15. december 2015.

Ansøgning sendes pr e-mail til bs@wega-vinduer.dk. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Benny Schacksen på tlf.: 5289 1600.

 

Har du erfaring fra branchen, eller er du født dygtig?

Generelt er du altid velkommen til at kigge forbi kontoret, hvor du kan udfylde en ansøgning eller aflevere din egen ansøgning.
Nedenfor finder du aktuelle stillingsopslag.
NYT
Vi er flyttet til en større industriejendom og har samtidigt tredoblet produktions kapaciteten. Vi søger derfor dygtige medarbejdere, der gerne vil tage del i vores nye opgaver og muligheder.
 Vi ses.. 
  

 

Sælger eller tekniker? Lad os høre fra dig
Er du klar til, at deltage i vores positive udvikling, sammen med vore øvrige dygtige medarbejdere. Har du muligheden for, at blive vor nye medarbejder. Løn-, pension og startdato forhandles personligt. Din ansøgning bliver behandlet løbende med fuld diskretion.
Send din ansøgning snarest muligt til: kurt.sohn@wega-vinduer.dk
Eller pr. post til: Kurt Sohn, Wega Vinduer A/S, Industrivej 24, 7900 Nykøbing Mors
Salgs- og leveringsbetingelser for Wega-WebShop


Leveringstid
Din(e) vare(r) vil under normale omstændigheder blive leveret 2-4 hverdage efter, vi har modtaget din bestilling.

Returnering af varer/returneringsfrist
Fortryder du dit køb, kan du sende din(e) vare(r) retur senest 14 dage efter modtagelsen. Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, og al originalemballage skal vedlægges. Vi kan ikke refundere brugte varer eller varer, der ikke er i samme stand som ved levering.

Returadresse
Wega Vinduer A/S
Industrivej 24
7900 Nykøbing Mors
mrk: Retur Wega-WebShop
    
HUSK AT GEMME DIN POSTKVITTERING SOM DOKUMENTATION FOR, AT DU HAR AFSENDT VAREN.

Forsendelsesudgifter ved returnering
Køber betaler selv returporto.